«Media Luna», d’Àngel Lluís Ferrando: Música per a booktrailer

La Primitiva enregistra la banda sonora per al booktrailer del nou llibre d’Arantxa Jordà Navarro Media Luna

Assaig especial a la sala Àgora
Assaig especial i enregistrament a la sala Àgora

PMB. El passat dissabte 12 de desembre, La Primitiva va realitzar un assaig especial a la Sala Àgora, escenari del proper concert del dia 27 d’aquest mateix mes del que informaren en breu. En el transcurs d’aquest assaig, la banda va enregistrar la música per al booktrailer del nou llibre d’Arantxa Jordà Navarro Media Luna, composada pel nostre director Àngel Lluís Ferrando.

Aquesta curta composició està inspirada en els altres llibres de l’autora, El legado de Julia, Ata-Farid, único regalo amb una part final dedicada a Media Luna, llibre amb el qual clou la trilogia i que serà presentat el proper dissabte 19 al Club Social Apolo.

L’activitat bandística de La Primitiva contínua estant oberta a noves experiències i vies d’expressió en el seu afany de renovació de temàtiques amb activitats musicals barrejades amb altres formes d’expressió com la dansa, la poesia o el camp audiovisual.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: