Arantxa Jordà Navarro presenta el seu nou llibre «Media Luna» al Club Social Apolo

La banda sonora del booktrailer d’aquesta novel.la fou enregistrada per La Primitiva

Portada Media LunaPMB. El dissabte 19 de desembre a les 20.30 h., el Club Social Apolo és escenari de la presentació del nou llibre d’Arantxa Jordà Navarro Media Luna, final de la trilogia literària editada per Libros Mablaz, iniciada amb El legado de Julia i Ata Farid, único regalo. Juntament amb l’escriptora alcoiana, l’acte comptarà amb la presència del professor, regidor i tinent d’alcalde Manolo Gomicia i d’Àngel Lluís Ferrando, compositor de la música del booktrailer, enregistrada el passat dia 12 per La Primitiva. En finalitzar l’acte de presentació, es servirà un vi d’honor en el qual es podran adquirir els nous exemplars signats per l’autora.

El dimarts 29 tornarà a presentar-se aquest libre al Restaurante El Salt, ubicat a l’hotel AC, que també comptarà amb l’assistència de una de les propietàries de la casa del Salt, M. del Carmen Pérez Payá.

SINOPSI

Arantxa Jordà Navarro (Alcoi, 1958)
Arantxa Jordà Navarro (Alcoi, 1958)

De nou a casa, Farid descobreix un amor amagat, però, sent la necessitat de tornar al passat. Estant al costat de Al-Azraq, haurà d’afrontar cruels i amargs successos per als quals no estarà preparat. El poble d’Al-Andalus es sentirà obligat a aixecar-se en armes. El desterrament els portarà fins a terres granadines on Farid es veurà lligat als capricis de la bella Yasmin. No obstant això, comptarà amb el suport incondicional de Qarah, qui li descobrirà un món ocult per Farid.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: