«El Nostre Ciutat» entrevista a Jordi Monllor

L’article apareix publicat en l’edició del passat dissabte 2 de gener al voltant d’Andante i Scherzino

Jordi MonllorPMB. En l’edició del passat dissabte 2 de gener de El Nostre Ciutat va aparèixer publicada una completa entrevista a Jordi Monllor Oltra que, entre altres temes, parla sobre les característiques de la seva nova obra Andante i Scherzino, estrenada per La Primitiva el passat 27 de desembre en el concert Com a casa… ; dels seus estudis musicals i de la seva trajectòria pedagògica i professional. També interessa la seva opinió sobre la situació actual de la seva banda, La Primitiva i l’estat actual de la música en Alcoi, siga o no festera. Una interessant i exhaustiva entrevista per a un dels nous valors de la música alcoiana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: