«Adela Martí, el ángel del laúd»: nou treball de Jaume Jordi Ferrando

La germana d’Eliseo Martí va ser una célebre guitarrista a principis del segle XX

Adela Martí Candela (Alcoi, 1893-Cornellà de Llobregat, 1981)
Adela Martí Candela (Alcoi, 1893-Cornellà de Llobregat, 1981)

PMB. Des de fa una setmanes es pot gaudir del nou treball de recerca de Jaume Jordi Ferrando que apareix publicada a http://www.tipografialamoderna.com. El seu títol Adela Martí, el ángel del laúd i ens presenta la figura d’Adela Martí Candela, germana del més cèlebre Eliseo Martí, també mandolinista tant a Alcoi com a Barcelona. L’article ens parla també de la relació entre música i la societat de principis del segle XX i de la presència d’algunes altres dones guitarristes. Recordem que Monserrat Martí, filla de l’autor de En el oasis junt a la seua filla van visitar Apolo el passat mes de setembre. 

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: