Completa agenda de concerts per a La Primitiva

El primer trimestre de la banda es salda amb dos concerts al Calderón i la tornada de l’Ovidi Simfònic a Barcelona

PMB.  Finalitzats els Nadals i l’èxit del concert Com a casa , la banda prepara nous concerts per al primer trimestre sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando. De la Vella al cant és el títol del primer dels concerts que comptaran amb la presència de la soprano Tania Bou i el baríton Javier Pérez i que constarà d’un repertori d’àries d’òpera i romanços de sarsuela. Tots dos solistes van iniciar el seu camí musical amb la Primitiva i el concert es celebrarà el diumenge 21 de febrer a les 19 h. al Teatre Calderón. En el mateix escenari tindrà lloc el tradicional concert de Diumenge de Rams amb un repertori fester que coneixerem més endavant i que aquest any caurà el diumenge 20 de març.

D’altra banda, l’Ovidi Simfònic es tornarà a interpretar a Barcelona el proper diumenge 6 de març, juntament amb la Coral Sant Jordi de la ciutat comtal dirigida per Lluís Vila Casañas. En aquesta ocasió, es celebra a la sala Pau Casals de l’Auditori, seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a les 18 h. i dins també dels actes del Festival Barnasants com l’any passat. Inicialment, aquest concert estava previst per al passat mes de setembre dins dels actes de la festivitat de la Mercè, però es va despenjar per canvis d’agenda i per la creació del nou govern local.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: