L’altra música de José María Valls Satorres

L’Orquestra Simfònica Alcoiana li dedica un concert monogràfic amb tres estrenes

José María VallsPMB. El dissabte 23 de gener al Saló Rotonda del Cercle Industrial a les 20 h., l’Orquestra Simfònica Alcoiana sota direcció de Gregorio Casasempere Gisbert interpreta un concert monogràfic juntament en l’Agrupació Lírica El Trabajo dirigida per Alfonso Marco en homenatge al mestre José María Valls Satorres, amb música molt allunyada de la composta per als Moros i Cristians.

De entre les dues parts del concert, apareixen tres estrenes: el moment musical per a corn anglés i cordes La nit a la finestra amb Juan Luis Guitart com a corn soliste; la rapsòdia per a flauta i cordes Un desván de nostalgias amb el flauta solista Pepe González Gomis, i Faula de la lluna i el vent amb José Antonio Llinares com a clarinet solista en aquest moment musical per a clarinet i cordes. El concert es completa amb Barxell amb tres moviments: Introducció, Cancó i dança popular i Marxa alegre; Aitana, fanfàrria per a cor, orgue, metalls i timbals; i, per últim, la marxa solemne per al Dia de Sant Jordi 23 de abril. Una bona oportunitat per a conèixer una altra vessant de l’obra de l’autor de La Casa de las Chirimías.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Una respuesta a «L’altra música de José María Valls Satorres»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: