Estrena del documental «L’Ovidi: el making of de la pel.lícula que mai es va fer»

La sessió té lloc el dijous 28 de gener a les 20 h. al Centre Cultural Mario Silvestre

Documental Ovidihttp://www.alcoi.org. Una productora de cinema (Rosana Pastor) intenta alçar un projecte cinematogràfic basat en la vida d’Ovidi Montllor, mentre l’actor Eduard Fernàndez crea el personatge entrevistant-se amb els amics i familiars del cantant i actor valencià.
La productora es troba davant de una administració que es nega a col·laborar en el finançament del projecte raó per la qual no aconsegueix rodar la pel·lícula.

Coneixerem l’Ovidi al mateix temps que l’Eduard prepara la seua interpretació. Ens enamorarem d’ell i de la seua manera de pensar escoltant als seus amics i les seues cançons.

Es tracta d’un docu-ficció on denunciarem la dificultat de fer cinema al País Valencià, particularment quan es parla del nostre personatge. Els protagonistes són Eduard Fernàndez com a Ovidi Montllor; Rosana Pastor com la productora amb  col·laboracions de Toti Soler, Francesc Pi de la Serra, Antoni Miró, Raimon i altres persones importants de la vida l’Ovidi, incloent als seus familiars. Vicent Tamarit és el seu director.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: