Sol Picó en «Només són dones», al Teatre Calderón

El diumenge 7 de febrer a les 19 h., nou espectacle sota direcció de Carme Portaceli

Nomes son donesPremsa Teatre Calderón. Només són dones, és una obra que parla de les dones durant la Guerra Civil. Cinc dones que viuen la terrible guerra feixista i les seves seqüeles. Realitat i fantasia juntes tot fent ficció d’algunes històries que van succeir a la vida real. Aquest és un espectacle multidisciplinari on intervenen la dansa, la música i la interpretació. L’espectacle planteja una sola veu de la mà de tres dones de tres disciplines diferents. Els personatges estan interpretats per una mateixa actriu, Míriam Iscla, que interactua amb la ballarina Sol Picó, representació de totes les dones del món i amb la cantant i compositora Maika Makovski, la veu de l’inconscient, del que mira des de fora. Aquesta obra de Carmen Domingo està dirigida per Carme Portaceli i produïda per Factoría Escénica Internacional. Preu: 5 i 18 euros (públic general) – 15 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a http://www.instanticket.es

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: