Amics de Joan Valls prepara els seus premis per l’ús i promoció del català

Sempre es guardona a una persona o entitat de les comarques de l’Alcoià i Comtat

logo amics vallsPMB. L’Associació Amics de Joan Valls prepara els seus premis Joan Valls i Jordà que compleixen vint-i-dos edicions per a guardonar a una persona o entitat que divulgui l’ús i la promoció del català. S’obri un plaç de presentació per a les noves candidatures per a socis i simpatitzants que es pot enviar al correu amicsjoanvalls@gmail.com fins al 22 de febrer.

Després els socis votaran les candidatures presentades al mateix correu fins el 29 del mateix mes. Finalment, el lliurament públic dels XXII Premis Joan Valls 2015 tindrà lloc el proper dissabte 12 de març al Centre Ovidi Montllor, juntament  amb el XXXIIIè Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez i presentació del llibre guardonat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: