En preparació «De La Vella al cant» per al diumenge 21 de febrer

Els solistes Tania Bou i Javier Pérez assajen amb La Primitiva el repertori per al proper concert

Tania i Javi
Tania Bou i Javier Pérez

PMB. La Primitiva ja es troba submergida en els assajos de preparació per al concert de De la Vella al cant, juntament amb la soprano Tania Bou i el baríton Javier Pérez, sota la batuta d’Àngel Lluís Ferrando. El concert estructurat en dues parts consta del següent repertori: en la primera part, dedicada a l’òpera: l’obertura de La gazza ladra, de Rossini; de Mozart, l’Ària de Leporello i el Duettino de Don Giovanni, i l’obertura de Le nozze di Figaro; Ah!, non credea mirarti. Ah!, non giunge, de La Sonnambula de Bellini; i el Vals de Musetta de La Bohème, de Puccini.

CartelLa segona part, dedicada a la sarsuela: l’intermedi de La Meiga, de Jesús Guridi; el Vidal y coro de vadeadores, de Luisa Fernanda de Moreno Torroba; Me llaman la primorosa, de El barbero de Sevilla de Nieto y Giménez; Mi aldea, de Los gavilanes i Lagarteranas de El huésped del sevillano, ambdues de Jacinto Guerrero; i el Dúo de Marieta y Micone, de La Dogaresa, de Millán. Els arranjaments per a banda són de Vicente Juan Sanoguera Rubio, menys La gazza ladra, Le nozze di Figaro i La meiga. Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general), 6 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador) en taquilla. També en http://www.instanticket.es  ** Programa PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: