Presentació a la República Txeca del llibre «Rigoberto Cortina (1843-1920): vida y obra a la luz de las fuentes documentales»

El director e investigador musical valencià Robert Ferrer presenta el seu treball a Praga i Brno

Robert Ferrer i Jaume Jordi Ferrando en un moment de la presentació
Robert Ferrer i Jaume Jordi Ferrando en un moment de la presentació el passat 9 de maig

PMB. El director d’orquestra espanyol establert a Txèquia Robert Ferrer va presentar el passat dijous 11 a l’Institut Cervantes de Praga i tornarà a fer-ho el proper 25 a Brno, el seu treball de recerca dedicat al prolífic compositor valencià Rigoberto Cortina, un dels autors clau entre els segles XIX i XX.

Encara que resideix a la República Txeca des de 2009, on es troba completant la seva formació acadèmica i musicalRobert Ferrer no deixa de tenir un peu a la seva terra natal. Precisament el seu recent llibre Rigoberto Cortina Gallego (1843-1920). Vida i obra a la llum de les fonts documentals, rescata de l’oblit a un dels compositors valencians més destacats de començaments del segle XX, juntament amb la seua obra Sinfonía Diana Cazadora que apareix a l’arxiu de la nostra banda.

Es tracta d’un treball acadèmic, guardonat el 2015 per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb el Premi Euterpe a la Investigació Musical, i que a Alcoi es va presentar al Club Social Apolo el passat 9 de maig de 2015.

 


 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: