Coral, dança i orquestra per a un concert solidari a Alacant

Àngel Lluís Ferrando i Inma Manresa organitzen un concert al Paranimf de la Universitat d’Alacant a benefici d’APCA

apcaPMB. El dimecres 24 de febrer lloc a les 20 h. un concert solidari a càrrec de les tres escoles de música de la Universitat d’Alacant: coral UA, aula de dansa i Orquestra Filharmònica d’Alacant, en aquesta ocasió, amb un quartet de corda i percussió per a un espectacle creat per Àngel Lluís Ferrando.

Aquest espectacle té una finalitat solidària i benéfica per a ajudar a l’APCA (Asociación de Parálisis Cerebral de Alicante) i està compost de quatre parts. La primera, dedicada únicament a la dansa amb el debut en els escenaris de l’Aula de Dansa de la UA dirigida per Inma Manresa amb un muntatge anomenat Wake up. La segona, amb la música del quartet de corda i percussió de l’OFUA i, en tercer terme, l’actuació de la Coral de la UA amb un eclèctic repertori desde cançons com Paraules d’amor de Serrat a melodies valencianes com Mareta. Finalment, els tres grups s’uniran en una interpretació comuna que revisarà tres temes del compositor Karl Jenkins titulats Amaté Adea, Adiemus i Tintinnabulum.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: