Concert als amics de L’Agrupació Musical L’Orquesteta d’Alcoi

L’esdeveniment es celebra el dissabte 27 amb concert, sopar i «ensayo» de filà

OrquestetaPMB. Organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, L’Agrupació Musical L’Orquesteta d’Alcoi celebra els seus tretze anys d’existència amb un concert que té lloc al Centre Cultural Mario Silvestre el dissabte 27 a les 20.15 h. El repertori va  des de pasdobles a música moderna, passant per estils com la salsa merengue o mambos. Aquesta celebració continua amb un sopar de germanor amb «ensayo» de filà inclós que té lloc a la Filà Vascos amb un preu de 20 euros amenitzat per la mateixa agrupació. Tant el concert com el sopar està obert a tota la gent que vulga passar una bona estona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: