El Cor de Cambra Discantus canta per la Pau el diumenge 28 de febrer al Teatre Principal

Sota direcció de Josep Robert Sellés, interpreta The Armed Man, a Mass for Peace de Karl Jenkins

CARTELL-CONCERT-PER-LA-PAUPMB. Després dels èxits a Benidorm, Alacant, Cocentaina, Agres i Ontinyent, arriba al Teatre Principal d’Alcoi el Concert per la Pau del Cor de Cambra Discantus, amb direcció de Josep Robert Sellés que tindrà lloc el proper diumenge 28 de febrer a les 19 h. Acompanyat d’un ensemble instrumental, s’interpreta en aquest espectacle visual i musical l’obra de Karl Jenkins The Armed Man, a Mass for Peace, subtitulada Una Missa per la Pau.

Tal com ens informa la web de la coral contestana «»The Armed Man» és una missa basada en una senzilla melodia francesa del segle XV, «L’homme Armé», que Karl Jenkins va dedicar a les víctimes de la guerra de Kosovo i que l’espectador pot sentir totes les fases que es van viure en aquesta guerra. Es tracta essencialment d’una composició en contra de la guerra i basant-se en les parts de la missa catòlica, que Jenkins combina amb altres fonts, principalment de la cançó popular del segle XV «L’homme Armé» en els primers i últims moviments. La missa està escrita per a orquestra, cor a quatre veus mixtes, soprano i muecín, el qual és la persona nomenada en una mesquita per a la trucada de l’oració»(Horari taquilles: De dilluns a divendres a les oficines del teatre de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h. i dues hores abans de la representació a la taquilla del teatre o http://www.instanticket.es)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: