«S’esllavisa el temps per les bastides de Nova York» al Centre Cultural Mario Silvestre

Nou espectacle multidisciplinar amb música original de Moisés Olcina

Moisés 2016PMB. Programat inicialment per a febrer, lloc finalment el dimecres 9 de març a les 20.30 h. al Centre Cultural Mario Silvestre l’esperada performance S’esllavisa el temps per les bastides de Nova York amb composicions de Moisés Olcina. Aquesta música serà interpretada pel contrabaix René Dossin i el bateria Javier Blanquer, juntament amb el propi Olcina.  Forma part també de l’espectacle els textos poètics de Josep Sou, audiovisuals de Gilberto Dobón i els dibuixos de Xavier Carbonell. Un nou muntatge de l’incombustible Olcina amb la ciutat dels gratacels com a teló de fons.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: