«Reconquista», concert d’Hiroshi Fujii a benefici d’AFA

Dissabte 2 d’abril a les 19 h. amb CD inclós, al Teatre Calderón

Cartell ReconquistaPMB. El japonés Hiroshi Fujii, ofereix un especial concert de guitarra clàssica a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca.  Emmarcat dins dels actes que ha vingut organitzant per celebrar la seua designació com a Director de l’Himne de les Festes de Sant Jordi 2016, en el programa apareixen obres d’Albéniz, Tárrega, Falla, Mompou, Granados i l’estrena de Alcoy de Hideo Tsuda dedicada a Hiroshi. A més, en aquesta ocasió el guitarrista comptarà amb les veus del cor Recordamos al Cantar del Centre de Dia de l’Associació d’Azheimer amb el qual interpretarà l’Himne de Festes. Juntament amb l’  entrada per a aquest concert els assistents rebran el CD Reconquista d’Hiroshi Fujii.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: