Març 2016: el mes més visitat

La nostra pàgina aconsegueix el rècord de visites desde la seua creació durant el mes de març

logo_cim_apolo_2CIM Apolo- Comunicació Social. Amb un total de 2.611 visites, va aconseguir la nostra pàgina http://www.cimapolo.com el rècord de visites durant el passat més de març, des de la seva creació en novembre del 2007. La coincidència en aquestes últimes setmanes de la celebració de diversos esdeveniments importants per a la banda ha estat decisiva per al feliç resultat. La crònica de Maria Cabanes sobre l‘Ovidi Simfònic a Barcelona amb el seu reportatge fotogràfic és la que més interès ha despertat als nostres seguidors amb 386 visites; el nomenament de Marc Sirera com a contrabaixista de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana li segueix en el «rànking» amb 314 visites, seguida de l’aportació de Núria Cadenes (103) sobre l‘Ovidi Simfònic, també. Les notícies relatives al LXXVII Concert de Diumenge de Rams i l’aparició del segon volum de Rams de Música també han tingut gran popularitat (182 en total). També sorprèn la bona acollida que encara desperta el text de Josep Lluís Santonja El Himno Oficial de Alcoy cumple medio siglo, que ha tingut durant aquest mes 22 visites, encara que es tracti d’una publicació del passat més d’octubre.

Només ens queda agrair la seva fidelitat i constància ja que amb aquests resultats ens anima a seguir treballant per a continuar aquesta línia d’informació sobre la nostra societat i banda. A tots, moltes gràcies.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: