«Reconquista», treball discogràfic d’Hiroshi Fujii

A la venda per 8 euros, el CD d’Hiroshi Fujii Reconquista que va ser regalat en l’exitós concert passat del 2 d’abril al Teatre Calderón

Portada ReconquistaPMB. Al mòdic preu de 8 euros es troba ja a la venda el CD Reconquista del benvolgut músic japonès Hiroshi Fujii, mestre guitarrista i dolçainer, que ja es troba a la recta final per a ser el director de l’Himne de Festes el proper 21 d’abril.

Amb una portada de Crespo Colomer i un text introductori de Gregorio Casasempere Gisbert, el títol del CD fa referència a la funció de reconquistar el so i l’escola de la guitarra clàssica espanyola de Tàrrega i de José Luis González.
21 ‘tracks’ composen aquest esplèndid CD amb obres clàssiques espanyoles d’Albéniz, Tàrrega, Mompou o Granados; cançons populars catalanes i valencianes, per a finalitzar amb l’obra dedicada a Hiroshi Alcoi d’Hideo Tsuda o l’Himne de Festes de Barrachina. L’Ajuntament d’Alcoi, La Unión Alcoyana i l’Associació de Sant Jordi han col.laborat en aquest enregistrament a càrrec de  Ràdio Alcoi al Teatre Calderón.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: