Macro-assaig amb la banda del Centre Artístic Musical de Bétera

La banda valenciana dirigida per Francisco Amaya realitza un assaig conjunt amb La Primitiva

Ferrando i Amaya
Àngel Lluís Ferrando i Francisco Amaya (Foto: Pablo Martínez)

PMB. Dissabte 16 d’abril, Apolo i La Primitiva van rebre la visita dels membres de la banda del Centre Artístic Musical de Bétera per a realitzar un assaig conjunt de caràcter didàctic. La banda visitant dirigida per Francisco Amaya va tindre l’oportunitat de conéixer una visió global sobre la música festera, i concretament basant-se en compositors com Julio Laporta o Camilo Pérez Monllor gràcies a les indicacions i comentaris del nostre director Àngel Lluís Ferrando. Algunes de les peces que van interpretar van ser El Desgavellat, Uzúl el-msélmin o Un moble més, aquesta última inclosa en un concert de música festera que va oferir la banda beterense el passat 9 d’abril.

Les dues bandes també van assajar algunes de les obres que La Primitiva interpreta aquest any a les nostres festes com El Xicotet, de José Albero Francés, i Antebellum de Francisco Valor. Aquesta marxa cristiana també va comptar amb la participació d’un grup de percussió format per dones vinculades a la Filà Almogàvers, amb la qual la banda apareixerà amb ells en l’Esquadra de Negres en el seu any d’alferecia, la propera Entrada de Cristians.

 

Un comentario en “Macro-assaig amb la banda del Centre Artístic Musical de Bétera

  1. Pingback: Presentació del CD de l’organista Francisco Amaya | CIM Apolo - Noticies / News / Noticias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s