Presentació del CD de l’organista Francisco Amaya

L’acte té lloc a l’església de Sant Jordi, el diumenge 8 de maig a les 19h., a benefici de Rotary

Portada CD AmayaPMB. El músic organista Francisco Amaya, director també del Centre Artístic Musical de Bétera que, recientment ens va visitar, presenta el CD Música española para órgano, el diumenge 8 de maig a les 19 h. a l’església de Sant Jordi, el qual interpretarà algunes de les obres incloses en el CD que compta també amb la participació de la soprano Blanca Gómez i ha estat enregistrat per Radio Alcoy amb l’orgue Rico Sala de l’església de la localitat alacantina de Hondón de las Nieves.

Aquest treball discogràfic conté obres de, entre altres, Antonio de Cabezón, Jesús Guridi, Hilarión Eslava, Eduardo Torres i La plegaria de Joel del propi Amaya. En la celebració del 111º Aniversari de la Fundació Rotary, s’ha gravat aquest CD a benefici de la lluita que aquesta organització realitza per a erradicar la malaltia de la polio i és el primer d’una sèrie de tres CD’s que aniran apareixent posteriorment.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: