Tercera edició del SENT-ME a Cocentaina entre el 11 i 16 de Juliol

El període de matrícula de l’encontre musical contestà finalitza el 30 de Juny 

Sent_me 2016PMB. L’alcaldesa de Cocentaina, Mireia Estepa; la regidora de Cultura, Marcela Richart, i el director artístic del SENT-ME, Ignacio García-Vidal, van presentar el passat 5 de maig a l’Ajuntament de Cocentaina els continguts del SENT-ME COCENTAINA 2016.

 La tercera edició del SENT-ME es basa en tres blocs de continguts: cursos d’especialització musical, conferències-trobades i concerts i va dirigit a tots els estudiants de flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó, violí, viola, violoncel, contrabaix i direcció d’orquestra del món, continuant amb el SENT-MET, un taller musical per a xiquets de 3 a 8 anys.

Un altre dels aspectes importants del SENT-ME són els concerts que es duran a terme. El primer d’ells, després de la sessió inaugural de dilluns, anirà a càrrec dels alumnes i professors que interpretaran El sueño de una noche de verano opus 61 de Mendelssohn al Pati del Palau Comtal a partir de les nou de la nit. Al dia següent, a les 22.30 h. l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, al costat de la cantaora flamenca Rocío Bazan i sota la direcció d’Ignacio García-Vidal oferirà El amor brujo de Manuel de Falla. El dimecres serà el torn de la música per a tots els públics, també al Pati del Palau, i el dijous 14 de juliol a la Torreta de l’Avinguda Jaume I i hi haurà un altre concert dels alumnes participants en aquest fòrum igual que divendres a l’escenari exterior del Centre Cultural el Teular. Finalment el dissabte 16 es farà l’acte de cloenda seguit d’un concert de l’Orquestra Simfònica del SENT-ME.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: