Presentada la XXVI Mostra de Teatre d’Alcoi

Aquesta nova edició de la Mostra de Teatre es celebra entre el 28 de maig i el 3 de juny

 

CartellXXVIMostraPMB. El Teatre Principal de València va acollir la presentació oficial de la XXVI Mostra de Teatre d’Alcoi recolzada per autoritats de la Generalitat Valenciana. El director de la Mostra Miquel Santamaria acompanyat de l’alcalde Toni Francés i del regidor de Cultura, Raül Llopis va informar de les caracterísitiques d’aquesta edició: 27 companyies, 30 funcions, cinc espais, 11.000 places oferides i 300 professionals acreditats procedents de 12 autonomies, amb un  pressupost que creix de 156.000 euros en 2015 a 180.000 euros,  gràcies a l’aportació de la Generalitat Valenciana.

Algunes de les novetats d’aquesta edició que dura una setmana a partir del dissabte 28 és el rellançament del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi i la inclusió de la primera edició del Premi COFAE (Confederació de Fires d’Arts Escèniques) amb el reconeixement a nivell nacional de una personalitat del món teatral que aquest any recau en Juan Margallo, actor, autor i director teatral. La programació de la Mostra arrenca amb la màxima guanyadora dels Premis Max de Teatre, Pinoxxio de la Companya Andana Dansa, amb set premis de nou nominacions: Millor Composició Musical per a Espectacle Escènic, Millor Disseny de Vestuari, Millor Ballarina Principal, Millor Ballarí Principal, Millor Coreografia, Millor Elenc o Intèrpret Solista de Dansa i Millor Espectacle Infantil o Familiar. Es tracta de una versió ballada del clàssic de Collodi.

La máxima guanyadora dels Premis Max: "Pinoxxio" d'Andana Dansa.
La máxima guanyadora dels Premis Max: «Pinoxxio» d’Andana Dansa.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: