Avant la Música!!!: tot a punt per a la VIII Trobada d’Escoles de Música a Alcoi

Alumnes de Música d’Alcoi i del Comtat gaudiran d’un dia de música el proper dissabte 4 de Juny

Alumnes d'Alcoi i del Comtat podran visitar el Conservatori de Música (Foto: Diego Valor)
Alumnes d’Alcoi i del Comtat podran visitar el Conservatori de Música (Foto: Diego Valor)

PMB.  Sobre uns 200 alumnes de les diferents Escoles de Música d’Alcoi, Cocentaina, Muro, Agres, Benilloba, Penàguila, Alcoleja, Beniarrés, Alfafara, Gaianes, Gorga, L’Orxa i Planes tindran una cita en la VIII Trobada d’Alumnes d ‘Escoles de Música  de l’Alcoià i el Comtat que aquest any es celebra a la nostra ciutat el dissabte 4 de juny, organitzat per la FSMCV i les quatre societats musicals alcoianes (Primitiva, Nova, Unió Musical i Serpis).
VIII_TrobadaEl punt de reunió serà la Sala Àgora d’Alcoi on s’organitzaran els actes programats per a aquest dia com són tallers musicals a càrrec de professors qualificats. També hi haurà oportunitat de visitar el Museu Alcoià de la Festa i el Conservatori Municipal de Música i Dansa «Joan Cantó» que en aquest dia tindrà lloc una jornada de portes obertes de 10 a 13 h. perquè pugui ser visitat també pels pares, així com de gaudir d’audicions d’alumnes que hi estudien i de tres exposicions d’instruments.
Després d’un dinar a la Filà Gusmans per a recuperar forces, es realitzarà un assaig a la Sala Àgora dirigit per Gregorio Casasempere Gisbert on es prepararan les peces per a la cercavila que està programada per a les 19 h., la qual anirà pel carrer Sant Nicolau fins a finalitzar a la Plaça d’Espanya a càrrec de tots els alumnes que han assistit a la Trobada. Un cop finalitzat l’acte, els alumnes tornaran amb els seus pares ja que no hi haurà autobusos de tornada als punts d’origen.
El gremi hosteler i comercial de la zona Centre celebrarà també una altra edició de la Nit Oberta fins a la mitjanit amb degustacions i promocions dels seus productes. Un dia, per a gaudir de la música en convivència.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: