Saxteneum Fest, Festival i Concurs de Saxòfons a Cocentaina

Organitzat per l’Ateneu Musical i l’Escola de Música «José Insa Martínez» de Cocentaina, es celebra del 8 al 10 de juliol

CARTELL SAXTENEUMPMB. A la localitat veïna de Cocentaina, es celebra els propers dies 8, 9 i 10 de juliol, el Saxteneum Fest, organitzat per l’Ateneu Musical i l’Escola de Música «José Insa Martínez». Aquest simposi està dirigit a tots aquells saxofonistes que volen ampliar tècniques i coneixements sobre aquest instrument, així com poder aprofundir en la seva evolució en les diferents formacions en la qual és protagonista.

En els continguts del curs apareix la celebració del Concurs Saxteneum 2016, que per a la seva preparació hi haurà classes individuals; classes col·lectives on s’estudiaran aspectes tècnics del saxòfon; exposició d’instruments; concerts i posada a punt d’una «Marching Band» a càrrec del conjunt de saxòfons del Saxteneum Fest 2016. La data màxima d’inscripció és l’1 de juliol i hi ha disponibles un total de 40 places. Més informació: http://www.ateneumusical.org.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: