Jordi Monllor Oltra, director convidat de l’Harmònica Alcoiana

Concert conjunt oferit per l’Associació José Luis González-Amics de la Guitarra d’Alcoi i l’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, el diumenge 12 de Juny al Teatre Salesià a les 12 h.

Pols_Plectre_BatutesPMB. El diumenge 12 de juny a les 12 h. al Teatre Salesià es celebra el concert ofert per l’Ensemble Jove de l’Associació José Luis González-Amics de la Guitarra d’Alcoi, en la seva primera part i l’Harmònica Alcoiana en la seva segona part sota el lema Pols, Plectre i Batutes.
Una sèrie de directors convidats intervenen per conduir a l’Orquestra de Plectre com són Bene Ripoll, Eladio Sellés, Jordi Sempere i el nostre company Jordi Monllor. L’autor d’Ariana intervé en segon lloc dirigint la Pavane, opus 50 de Gabriel Fauré, a la segona part del concert. D’altra banda, Bene Ripoll dirigeix Hamlet-Fantasia sobre l’òpera d’Ambroise Thomas; Eladio Sellés, l’obertura del musical El Hombre de la Mancha de Mitch Leigh, i Jordi Sempere, Concert en Re Major per a guitarra i cordes de Vivaldi amb Joan Aracil de guitarra solista.
A la primera part, l’Ensemble Jove JLG interpreta Ainsty Suite, d’Andrew Forrest; Sonata en Sol Major R45 del pare Antoni Soler i Tango a Skai de Roland Dyens. El concert finalitza amb una audició conjunta de les dues agrupacions de dues peces de la banda sonora de Los Chicos del Coro de Bruno Coulais, dirigida per Jordi García.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: