Concert pel Dia Internacional de la Música

L’Orquestra Simfònica Alcoiana, Coral Polifònica Alcoiana i Cantores de Alcoy ofereixen aquest concert el diumenge 19

Dia_Internacional_MusicaPMB. El diumenge 19 de Juny a les 19 h. al Teatre Calderón, es celebra un concert pel Dia Internacional de la Música a càrrec de l’Orquestra Simfònica Alcoiana, la Coral Polifònica Alcoiana i el Grupo Cantores de Alcoy, dirigits respectivament per Gregorio Casasempere Gisbert, Alexandra Soler Aguilar i Alfonso Marco García. El programa consta de dues parts, estant la primera composta exclusivament per la Sinfonía nº8 en Sol Mayor de Dvorak; mentre que en la segona part apareixen tres obres de Jean Sibelius: Vàrsang op.16, Marxa op. 91b i Finlandia; Pompa y circunstancia d’Edward Elgar, i Jerusalem d’Hubert Parry. Les entrades, a 8 i 10 euros, es poden comprar a través de taquilla i a www.instanticket.es.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: