Creada la Coral Acadèmica de la Universitat d’Alacant

Dirigida per Àngel Lluís Ferrando, la nova coral universitària ofereix concerts a Alacant i Perpignan

la-coral-de-la-ua-en-la-fete-de-la-musique-2016PMB. La setmana passada, va ser presentada a Alacant la Coral Acadèmica de la Universitat d’Alacant, que estarà dirigida per Àngel Lluís Ferrando.

La Coral de la UA, en la qual la majoria dels seus membres són estudiants, té l’inconvenient de que en temps d’exàmens, l’assistència és mínima a les seues activitats; d‘açí la raó de la creació d’una nova coral, que conviurà a la ja existent, en què puguin participar professors, alumnes i exalumnes, administratius i personal no vinculat a la universitat, i que serveixi de plataforma per potenciar l’intercanvi amb altres corals, així com la participació en certàmens nacionals i europeus. En paraules del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, aquesta agrupació tindrà un caràcter més «institucional, professional i permanent».

Els concerts de presentació es van realitzar els passats 16 i 17 de juny a Alacant i el 21 a la localitat francesa de Perpignan dins dels actes de la  Fête de la Musique 2016 que sota el nom de «Llenguatges que ens uneixen» es va oferir un programa compost en la seua majòria de cançons tradicionals catalanes i valencianes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: