Jam Session amb homenatge a Thierry Laforge: «Jazz a la Fresca» (I)

Thierry Laforge, guitarrista recientment desaparegut, és el protagonista del primer dels concerts de «Jazz a la Fresca» que organitza Jazz Club ‘El Mussol’

Thierry Laforge_Jazz(Extret de Jazz Club El Mussol). Alcoi, principi dels anys 80. Atret per l’ensenyament del mundialment reconegut mestre José Luis González arriba des de França Thierry Laforge com a jove músic de jazz. Alhora que estudia música clàssica,  Thierry imparteix classes de jazz a la Casa de Cultura formant a joves que poc a poc van a formar grups, etc … En aquesta època, apareix el baterista Felipe Cucciardi donant classes als bateristes en l’esmentat centre cultural i formant el grup Jazz per Quatre  amb ell, José «El Melanio» a la guitarra i Sofía Moltó al baix elèctric.

Laforge amb la seua tasca de professor i músic ha revolucionat la vida musical a Alcoi i comarques. Des de llavors s’ha multiplicat la afició, s’han format més músics, i s’han celebrat més concerts … fins avui,  dia amb l’aparició del Jazz Club El Mussol. Per això es dedica un sentit homenatge al pioner Thierry Laforge a l’inici de la jam session de l’1 de Juliol en el que estarà present el seu company Felipe Cucciardi.  Músics: porteu el vostre instrument que anem a gaudir!!!. (Jardí d’Apolo, divendres 1 de juliol, 20.30 h. Entrada lliure)

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: