Concert d’Estiu de la Unió Musical de Muro

El proper dissabte 9 de Juliol presenta les obres amb les que participarà en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València

Concert_Estiu_MuroPMB. La Unió Musical de Muro sota la batuta del seu titular, Rafael Garcia Vidal, ha programat el concert d’Estiu el dissabte 9 de Juliol a les 19 h. al Centre Cultural Polivalent de Muro, amb entrada lliure, on interpreten les obres amb les que participarà el proper dia 23 en la Primera Secció del Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

El programa consta de A mi Muro, de Francisco Esteve Pastor (pasdoble de presentació); Synkretismos de Jef Penders (obra obligada), i Miraculum, de Francisco José Martínez Gallego (obra lliure). El concert, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Muro i s’enmarca en la XXI Campanya «Música als Pobles» de la Diputació Provincial d’Alacant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: