Cositas Buenas Quartet a l’Auditori de l’Orxa

Concert emmarcat dins de la quarta edició de «Jazz amb la Manco» amb actuacions en directe per tota la comarca

Cositas Buenas Quartet al complet
Cositas Buenas Quartet al complet (Foto: Ajuntament l’Orxa)

PMB. El passat diumenge 3 de juliol va tenir lloc a l’auditori de l’Orxa, l’actuació de Cositas Buenas Quartet amb la pressència de Moisés Olcina al saxo; René Dossin, al contrabaix; Vicente, “El Duque”, a la guitarra, i Luis “El Boquerón” a la percussió. Una autèntica lliçó de fusió flamenc-jazz ens van donar els quatre «monstres» amb un variat repertori on es van interpretar rumbes, cobles o mambos, tot i sempre sota la figura omnipresent del mestre Paco de Lucía. Inaudites van ser algunes de les obres que es van interpretar com el Mambo Influenciado, de Chucho Valdés; Spain de Chick Corea, basada en el Concierto de Aranjuez de Rodrigo; Y tú también, de Jorge Pardo; y la cobla Pena, penita, pena, de Quintero, León i Quiroga amb la qual va donar inici el concert. Els aplaudiments van provocar un bis amb l’audició d’Entre dos aguas, de Paco de Lucía.

El concert s’emmarca dins del cicle Jazz amb la Manco que celebra la seva estiuenca quarta edició, estant programats tres concerts més d’aquest quartet: Alfafara (30 de juliol), Banyeres (9 de setembre) i L’Alqueria (16 de setembre).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: