Duo Thaïs Morell & Mariano Steimberg: «Jazz a la Fresca» (II)

Thaïs Morell, cantant brasilera i Mariano Steimberg, percussionista argentí són els protagonistes del segon concert de «Jazz a la Fresca» que organitza Jazz Club ‘El Mussol’

Thais Morellhttp://www.thaismorell.com. Thaïs Morell va néixer a Curitiba, al sud del Brasil, i pertany a aquesta nova generació de músics brasilers amb àmplia formació, capaços d’entrar amb naturalitat en qualsevol estil musical que es proposin. Amb un directe impressionant, alhora intens i delicat, barreja la bossa-nova amb una diversitat d’altres músiques, conquistant els més variats públics. Destacant per la seva forma de tocar la guitarra, exerceix amb desimboltura les funcions de cantant, guitarrista i compositora en el seu quintet, format també per Ales Cesarini (contrabaix), David Gadea (set de percussions), Alberto Palau (piano) i Latino Blanco (flauta / sax), músics d’altíssima qualitat de l’escena valenciana.
Imparteix classes de cant modern i solfeig a Sedajazz Escola de Música (www.sedajazz.es); ha impartit tallers de Samba i / o Cant Bossa Nova a Finlàndia (Hèlsinki), Bèlgica (Anvers), Estònia (Saue), Espanya (Cadis, Barcelona, València, Madrid) i Ghana (Accra). Com a cantant de bossa nova i altres estils brasilers es va presentar en diversos festivals europeus: Art Goes Kapakka Festival (Hèlsinki, Finlàndia), Pori Jazz Festival (Pori, Finlàndia), Visioon Jazz Festival (Saue, Estònia), PargiBossa Festival (Talina, Estònia), Festival de Jazz de Penyíscola (Penyíscola, Espanya), Festival de Jazz IVAM (València, Espanya), Cicle de World-Music Centre Cultural Carme (València, Espanya), Ronnie Scott s Bar (Londres, Anglaterra), Alliance Française d ‘Accra (Accra, Ghana).
Ara, envoltant-un cop més d’excel·lents músics i professionals, ens regala la seva segona aventura discogràfica, Amaralina (Sedajazz Records, 2015): una joia que es desplega en 14 belles cançons, múltiples sonoritats que van novament més enllà de l’alegria i frescor de la música brasilera aliades a la sofisticació del jazz, presentant també elements de músiques del món i de la música moderna, reafirmant així el seu seductor estil i personalitat musical.

http://www.quientocaque.com Mariano Steimberg va néixer a l’Argentina en 1975 on es va formar com baterista mitjançant classes particulars amb alguns dels  millors mestres del  país.
En 1995 estudia i es gradua amb honors del One Year Program de Musicans Institute (PIT) on rep distincions al millor bateria de jazz i és elegit  entre els tres Alumnes exemplars. En 1997 es trasllada a Barcelona, on forja la seva carrera com bateria de jazz tocant amb els millors músics d’Espanya i acompanyant a artistes de tot el món en gires europees.
Durant els darrers anys grava amb artistes de diferents estils musicals.
Des de l’Any 2012 comença a treballar a la prestigiosa Berklee College of Music a València, com a professor de bateria, batucada brasilera i acoblaments, on treballa actualment. Viu a València on col·labora amb alguns  dels músics més importants del panorama espanyol, realitzant gires, enregistraments I presentacions en diferents festivals de jazz i altres estils.
Durant l’any 2015 participa en MrOnline drums Tv on cada mes comparteix una classe didàctica sobre com millorar el nostre sentit rítmic. (Jardí d’Apolo, divendres 15 de juliol, 23.00 h. Preus: socis (5 €), no socis (8 €), menors de 25 anys (3€). Reserves per a sopar: 650070604)


 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: