Vicente Juan Sanoguera Rubio assumirà la direcció musical de La Primitiva

Àngel Lluís Ferrando evoluciona favorablement en la seva convalescència mèdica

Vicente J. Sanoguera Rubio (Alcoi, 1965)
Vicente J. Sanoguera Rubio (Alcoi, 1965)

CMP – Comunicació Social.  Vicente Juan Sanoguera Rubio dirigirà provisionalment La Primitiva en els primers concerts que la banda té compromesos per a l’inici de la propera temporada. Aquesta elecció fou presa en l’Assemblea General Ordinària del passat dissabte 9 de juliol pels socis numeraris de la Corporació Musical Primitiva degut a la necessitat de substituir al director titular de la banda, Àngel Lluís Ferrando mentre duri el seu període de baixa mèdica, el qual evoluciona lenta però favorablement.

Músic de demostrada solvència, Vicente està vinculat a la banda desde xiquet, ja que la música li ve heretada del seu avi que va pertenéixer a La Vella i a la Banda Municipal de Villena. Fou director de l’Harmònica Alcoiana i entre les seues obres de caire fester es troben Muntanyesos dianers, Banu-Marin, Novella, Claus i corretges (coescrita amb Àngel Esteve), Al-Rasik o el pasdoble recientment recuperat Alegría Judía. La seua dona, Georgina Miralles i els seus fills Lara e Isaac Sanoguera també son membres de la banda.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: