Tania Bou aconsegueix el Premi Professional de Cant a València

Les proves es van realitzar el passat 18 de Juliol al Conservatori de Música ‘José Iturbi’

Tania Bou amb el seu professorat
Tania Bou amb el seu professorat

PMB. Dilluns passat 18 de juliol, la soprano Tania Bou va aconseguir el Premi Professional de Música en la fase de Centre en l’especialitat de Cant al Conservatori Professional de Música ‘José Iturbi’ de València que concedeix la Conselleria  d’Educació, Investigació, Cultura i Esport a la Comunitat Valenciana.

El Tribunal el van constituir els professors Cristina Contreras Zamorano, Kei Hikichi, Juan Carlos Civera, María José Seguí i Teresa Ballester. Acompanyada de la seua família, la soprano va interpretar un variat repertori amb De los alamos vengo, madre dels Poemes Amatoris de Joaquín Rodrigo; La diva de l’Empire d’ Erick Satie; Ständchen de Schübert;  Tu virginum corona del Exultate Jubilate de Mozart;  Me llaman la primorosa, de El barbero de Sevilla de Nieto y Giménez, i l’ària de Giulietta, Eccomi in lieta vesta/Oh quante volte de l’òpera I Capuleti e i Montecchi de Bellini.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: