L’Escolania del Misteri d’Elx actuarà al Teatre Calderón

Amb motiu del 75 Aniversari de la Proclamació de la Verge dels Lliris

Escolania Misteri d'Elx
Escolania Misteri d’Elx

Premsa Teatre Calderón. Les veus blanques de l’Escolania del Misteri d’Elx dirigides per Francisco Javier Gonzálvez Valero oferiran un concert el proper dissabte 24 de setembre a les 19.30 h., en commemoració del 75 aniversari de la proclamació de la Verge dels Lliris com a patrona d’Alcoi.

Faran un recorregut musical amb peces de diversos autors i obres com Ave María d’Arcadet, Glorious de David Achuleta, Ave María de G. Caccini, Por lo bello de la tierra de John Rutter, així com una selecció de motets del Misteri d’Elx, entre altres, Salve Regina Princesa, Araceli, Coronación i Gloria. El cor de veus blanques en el Misteri d’Elx (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2001) compta amb més de cinc-cents anys de tradició ininterrompuda. Actualment està format per 48 veus de xiquets entre 7 i 14 anys i un cor juvenil de 29 veus amb xics i xiques d’entre 15 i a 17 anys. Preu: 10 euros (públic general). A la venda a taquilla i a http://www.instanticket.es

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: