Arantxa Jordà Navarro és entrevistada a «El Nostre»

L‘escriptora alcoiana sempre té paraules d’agraïment a La Primitiva i al nostre director, Àngel Lluís Ferrando

Booktrailer
Arantxa Jordà Navarro apareix al booktrailer de «Media Luna» amb música enregistrada per la Primitiva

PMB. En l’edició del diari El Nostre del passat dissabte 13 d’agost, apareixia publicada una entrevista en profunditat a l’escriptora alcoiana, Arantxa Jordà Navarro, autora de la saga d’Al-Azraq: El legado de Julia, Ata Farid, único regalo i Media Luna.

Des de la seva trajectòria professional com a professora de ballet fins a descobrir la seva vocació com a escriptora, l’autora de Nidos vacíos ens explica tot el procés de creació i treball (desde la documentació històrica fins els problemes de publicació de les seus primeres novel.les) que l’ha portat a l’èxit d’aquesta trilogia. En el transcurs de l’entrevista, enumera totes les persones i entitats que l’han ajudat en el seu camí literari, no faltant-li mai paraules d’agraïment al seu perfil de Facebook i en aquesta mateixa entrevista a la nostra banda i Àngel Lluís Ferrando, autor de la banda sonora enregistrada per La Primitiva del booktrailer del seu últim llibre, Media Luna, presentat a l’Apolo el 19 de desembre de l’any passat.

«Me ayudó mucha gente para realizar los booktrailers y sin ellos, no los tendría, les debo mucho. Trabajamos mucho para conseguir que quedaran bien y cautivaran. Respecto de la música, hablé con Àngel Lluís, director de La Primitiva que accedió a hacerme la música para el booktrailer. Cuando escuché la música por primera vez, me emocioné, de hecho pensé que quedaba genial con la historia…». Aquestes són algunes de les paraules que ens dedica, agraint-li també a ella la seua confiança amb nosaltres. Gràcies, una vegada més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: