Un record per a Lionel Grau Mullor

Amando Blanquer Ponsoda li va dedicar la marxa mora Lleó i Remi al 1997 estrenada per La Primitiva

Lionel Grau Mullor (Alcoi, 1937-2016) en el concert de cloenda del 175 aniversari de La Primitiva
Lionel Grau Mullor (Alcoi, 1937-2016) en el concert de cloenda del 175 aniversari de La Primitiva

CIM APOLO – Comunicació Social.  En la matinada de l’1 de setembre, ens deixava l’industrial textil Lionel Grau Mullor a l’edat de 78 anys després d’una llarga malaltia. L’empresari tèxtil i immobiliari més estimat i carismàtic, va ser també col·laborador i respaldador del Club Deportivo Alcoyano i del Patín Alcodiam en l’àrea esportiva.

En l’àmbit cultural va ser també fundador de la Fundació Lecasse, amb la qual va ajudar també a la divulgació de les arts modernes com, entre altres, la col·laboració en els esdeveniments organitzats amb motiu del 125 aniversari del Centre Instructiu Musical Apolo el 2000 i del 175 aniversari de la Corporació Musical Primitiva al 2005. Molt conegut també en el món fester, fou membre de les filaes Maseros i dels Berberiscs, ostentant la Capitania Mora d’aquesta filà al 1998. El mestre Amando Blanquer li dedicava a ell i a Remigio Sempere la marxa mora Lleó i Remi, amb motiu de l’alferesia de l’any anterior celebrada pel segon, estrenada per La Primitiva el Diumenge de Rams de 1998, amb direcció de Gregorio Casasempere Gisbert.

Des d’aquestes línies, tant des del Centre Instructiu Musical Apolo com de la Corporació Musical Primitiva volem expressar el nostre més profund condol i dolor per tan gran pèrdua, així com transmetre als seus familiars i amics, mostres i paraules de suport, afecte i de record per aquesta singular persona molt volguda al nostre poble. Descanse en pau.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: