Jordi Bernàcer dirigirà l’Orquestra Nacional d’Espanya amb Frank Peter Zimmerman de violinista solista

El programa consta d’obres de Prokofiev i Stravinski, entre altres

Fran Peter Zimmermann (Duisburgo, Alemanya, 1965)
Frank Peter Zimmermann (Duisburgo, Alemanya, 1965)

PMB. En l’avanç de la temporada 2016/17 de l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya, apareix programat per als dies 24, 25 i 26 de febrer de 2017 un concert amb la direcció convidada del mestre alcoià Jordi Bernàcer tenint com a violinista solista al virtuós alemà Frank Peter Zimmermann a l’Auditori Nacional de Música al carrer Príncipe de Vergara, 146 de Madrid.

Amb un variat programa que consta de: Concierto para violín en Re Menor BWV 1052R, de Bach; Concierto para violín, nº1 de Prokofiev; Monumentum pro Gesualdo di Venosa, de Stravinski; i Sonetos, de Jesús Torres, obra encàrrec de l’Orquestra. Per altra banda, Jordi continua la seua tasca com a director de l’Òpera de San Francisco preparant per al proper mes de desembre Madame Butterfly de Puccini.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: