Javier Pérez canta música de Josep Melcior i Gomis

El concert celebrat el passat 5 de juny, s’emmarca dins dels actes de commemoració pel 225 aniversari del naixement del compositor d’Ontinyent

 Javier Pérez i Gemma Soler en un moment del concert
Javier Pérez i Gemma Soler en un moment del concert

PMB. Dins dels actes en commemoració del 225 aniversari del naixement del compositor Josep Melcior i Gomis, autor de l‘Himno de Riego, es celebrava el passat 5 de juny al Teatre Echegaray de la capital de la Vall d’Albaida el concert De la mà de Gomis, interpretat pels alumnes i professors del Conservatori d’Ontinyent, acompanyats de la soprano Gemma Soler i del baríton Javier Pérez.

Tot i que la majoria de les seues obres es troben digitalitzades a la Biblioteca Nacional de França, es va interpretar un nodrit grup d’obres, la majoria completament desconegudes: l’obertura i el final de l’òpera Le revenant, amb arranjaments de Saül Gómez i Jaume Forner, respectivament; la Marcha de los Diputados a las Cortes, per a veus i orquestra, interpretats a mode de fanfàrria per un grup d’instruments de vent; i l’estrena absoluta de Denise et Brulot, duet per a veus i orquestra, en una edició realitzada pel professor Toni Martínez.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: