Tania Bou torna a cantar a la Verge dels Lliris

Enguany es compleix el 75 Aniversari de la Proclamació de la Verge com a Patrona d’Alcoi

L'Orquestra Simfònica Alcoiana i Tania Bou
L’Orquestra Simfònica Alcoiana i Tania Bou en un moment de l’actuació

PMB. El passat dimarts 13 de setembre,  la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc acollia el Pregó de la Festa de la Mare de Déu dels Lliris, Patrona de la ciutat, pronunciat enguany per l’escriptora i poetessa Pepa Botella, vidua del pintor Ramón Castañer, on va donar un repàs als actes que van portar a nomenar a la Verge com a patrona d’Alcoi en 1941.

L’Orquestra Simfònica Alcoiana dirigida per Gregorio Casasempere Gisbert va participar en aquest Pregó, juntament amb la soprano Tania Bou, la qual va interpretar junt a l’Orquestra  temes de Mozart, Haendel, Strauss i Sibelius, per a finalitzar amb la marxa de festa Lilia, composta pel propi Casasempere.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: