«Las Leandras» amb Javier Pérez i Gemma Soler

La representació té lloc a Llosa de Ranes, el proper diumenge 18 de setembre

las_leandrasPMB. Diumenge 18 de setembre a les 18 h. es representa a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes la famosa revista musical Las Leandras, obra de Francisco Alonso amb llibret d’Emilio González del Castillo i José Muñoz Román, estrenada a Madrid el 1931.

Està interpretada per l’Associació Lírico-Musical Maestro Alcaraz de Muro, juntament amb la Societat Musical de La Llosa de Ranes i els principals papers van a càrrec de Gemma Soler, Eugenio Valls, Noelia Perez i el baríton Javier Perez. Aquesta actuació compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes. Una bona oportunitat per a escoltar en directe el famós xotis Pichi, es el chulo que castiga.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: