Jaume Jordi Ferrando col.labora novament a la revista «Lilia»

La revista ofereix un nou capítol de la sèrie La Música de Inspiración Mariana, dedicat al contestà Manuel Ferrando

Manuel Ferrando (Cocentaina, 1841-Ontinyent, 1908)
Manuel Ferrando (Cocentaina, 1841-Ontinyent, 1908)

PMB. El dilluns passat 12 de setembre, va tenir lloc al Saló Rotonda del Círculo Industrial la presentació del número 29 de la revista Lilia, dins dels actes que organitza l’Arxiconfraria Mare de Déu dels Lliris en honor a la Patrona d’Alcoi, que enguany es compleixen 75 anys de la seua proclamació com a Patrona.

Dins dels continguts de la revista, Jaume Jordi Ferrando Morales ofereix una nova entrega de La música de inspiración mariana amb el títol A Maria: El Cant de les Pureses de Manuel Ferrando que ens parla de la cançó realitzada a partir de la seguidilla Canto a las Purezas de la Virgen, del compositor contestà Manuel Ferrando, conegut pel pasdoble El Moro Guerrero.

Estructurat en tres partes, l’article és una valuosa aportació amb una sèrie de dades biogràfiques pràcticament inèdites sobre el compositor; diferents exemples de cançons al llarg de la història sobre aquest tema i una anàlisi de l’obra juntament amb la seva partitura, la qual tal com cita en el seu treball, es troba una còpia en els arxius de La Primitiva.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: