La música més ‘underground’ torna amb el Moniàtic

Aquest festival es celebra del 22 al 24 de setembre en distints escenaris

cartell-moniaticPMBOrganitzat per l’Ateneu Cultural El Panical, Música de Telers i l’A.VV El Partidor, es celebra una nova edició del Moniàtic, festival de música independent. La primera actuació té lloc al pub L’Escenari, el dijous 22 de setembre a les 20h., amb un recital poètic musicat a càrrec de Mauro Colomina i també de Samantha Gilabert. La segona de les actuacions es realitza el divendres 23 a les 20 h. a Cervesses Lluna (Cr. Carrer Barranc de Na Lloba), amb diferentes grups musicals com Cavallo & Hugo Mas, Los Chicos del Pantano, Dogma Cobra i la sessió de dj pAn-Z.

Per últim, el dia central del festival és el dissabte 24 a la Placeta de Les Eres amb una paella popular i música de dj’s de 12 a 17 h. amb altres grups alternatius com Aullido Atómico, Mox Nox, We are not Brothers, Clara Andrés, Nomembers, De Piramide, Derrumbe, Joe Pask & Els Smoking Barrels i Orco.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: