El Grup de Danses El Carrascal presenta la XXVII Setmana de Cultura Popular

Artesania, excursions, manualitats i cercaviles composen aquesta nova edició

Els actes preparats són:

Dissabte 24 de setembre: mercat de sant Mateu a les 12 h, mostra d’Artesania dels membres del Carrascal: El que hem après. Els membres del Grup de Danses Carrascal faran treballs de les tècniques que han aprés per mantenir viva la Cultura Popular: boixets, brodats, confecció, espardenyes, complements, etc.

Diumenge 25 de setembre: Excursió guiada Coneixent el nostre entorn: A càrrec d’Enrique Moltó. A les 10 h., concentració a la pista d’aeromodelisme del poliesportiu Francisco Laporta.

cartell-xxvii-setmanaDimecres 28 de setembre: Seu del Grup de Danses El Carrascal, Taller manualitats per a xiquets, de 17.30 a 19h. Les monitores de les seccions més joves del Grup faran manualitats de l’estil de les que feien les nosrtres mares.

Dijous 29 de setembre: Balls a la plaça. A les 20,15 h. a la Plaça de Dins, participen La Cordeta i la Rondalla del Grup.

Divendres 30 de setembre: XXIV Mostra de Dolçaines i Tabals: Cercavila a les 20 h. pel carrer Sant Francesc a la Plaça de Dins amb  La Degollà, La Cordeta i Rebuig. L’acte comença a les 20.15 h. a la Plaça de Dins.

Dissabte 1 d’octubre: XXVII Aplec de Danses: Cercavila a les 18.30 h. per Sant Nicolau a la Plaça d’Espanya. L’acte comença a les 19.30 h. amb el Grup de Danses de Xixona, Grupo Municipal de Danzas Estoraque de Coín (Málaga) i el Grup de Danses Carrascal.

Diumenge 2 d’octubre: A les 12.00 H a la Capella de l’antic asil (C/ El Camí, 42), presentació Vol. II del llibre  Indumentària Tradicional Valenciana. La construcció del vestit tradicional valencià a càrrec del seu autor Francesc Xavier Raussell Adrián.

Diumenge 2 d’octubre: Plaça de Dins, a les 18.30 h., VI Aplec de l’escola de Dansa del Grup de Danses Carrascal, amb la participació de les seccions infantils, juvenils i adults del Grup.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: