El CAEHA estrena pàgina web

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics disposa d’una nova pàgina web amb informació actualitzada de les seues activitats

caehaPMBDes del passat mes de setembre, es troba operativa la nova pàgina web del CAEHA (Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics), entitat fundada el 1982, dedicada a la difusió i conservació del patrimoni cultural alcoià, i que en l’actualitat es troba presidida pel professor Pedro Juan Parra Verdú, ex-membre també de La Primitiva, i autor dels llibres fruit de les seues investigacions: La Cazuela (1995), El Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi (2006), i Tardofranquismo y transición democrática en Alcoy 1973-1979 (2008).

La web ofereix informació completa del seu organigrama, publicacions, col·laboracions i calendari de les properes activitats entre les que es troben una excursió amb la ruta La colònia agrícola dels Plans el diumenge 30 d’octubre i una altra edició de La Ciutat Adormida en el Cementeri Municipal el dissabte 27 de novembre.

D’entre les seues publicacions aparéixen els treballs d’Àngel Lluís Ferrando La música de Nadal a Alcoi i la coordinació de Carlos Palacio: Vivencia y pervivencia, llibres ja comentats en la nostra pàgina. Si vols tindre més informació o fer-te soci: http://www.caeha.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: