«Cajón, Latin and Nova Band» el diumenge 16 d’octubre

La Societat Musical Nova d’Alcoi ofereix un concert amb ritmes llatins i flamencs amb l’estrena d’una obra per a banda i caixó flamenc

cajon_latin_nova-bandPMB. La Societat Musical Nova d’Alcoi sota la batuta del seu titular, Joan Doménech Calaforra, ha programat un concert molt suggestiu sota el lema Cajón, Latin & Nova Band per al proper diumenge 16 d’octubre a les 18.30 h. al Teatre Calderón.

El concert és una completa fusió de música simfònica, ritmes llatins i flamencs que compta amb la participació de la ‘bailaora’ Sonia Galea i del percussionista murcià Pepe Abellán, que estrenarà juntament amb la banda l’obra per a banda i caixó flamenc, Caitrodantiana, de Juan Cruz Guevara. En el programa també aparéixen obres de Falla, Pérez Prado i Turina.  (Preu de les entrades: 8 euros. A la venda en taquilla i a través d’Internet a http://www.instanticket.es.)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: