Concert pel centenari del «Trisagio de Benimantell» de Camilo Pérez Laporta

L’obra fou composta per l’autor de Krouger com a prova d’amistat de La Primitiva amb el poble de Benimantell

portada_trisagioPMB. En el marc de les festes de l’alacantina població de Benimantell a celebrar del 12 al 16 d’octubre, s’ofereix un concert el proper dissabte 15 d’octubre a les 19 h. on s’interpretarà el Trisagi de Benimantell, que compleix cent anys. Aquesta obra religiosa datada el 9 d’octubre de 1916 va ser composta per Camilo Pérez Laporta sent director de La Primitiva, en prova de l’amistat d’aquesta amb la gent del poble, ja que cada any anava la banda a amenitzar les festes del poble el tercer cap de setmana d’octubre, desde principis del segle XX.
El concert serà oferit per la Rondalla la Muntanya de Beniardà, amb direcció de Juan Luis Ivorra, i la coral ‘Juan i Ginés Pérez’ de l’AAM de Callosa de En Sarrià dirigida per Benilde Martínez Gregori. Composada per a petita orquestra de corda, vents i coral, seran substituits en aquesta ocasió els violins i les violes per bandúrries, laüts i guitarres, mantenint-se intactes la part coral i els instruments de vent. Per a poder celebrar aquest centenari, La Primitiva va cedir del seu arxiu tots aquestos materials en un concert organitzat per l’Ajuntament de Benimantell, la Rondalla la Muntanya i els festers del municipi.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: