Celebrada l’Assemblea General Ordinària de Socis

CIM APOLO - Alcoy (Alicante) Logo

El passat dissabte 15 d’octubre, es va convocar als socis numeraris de la Corporació Musical Primitiva a una Assemblea General amb caràcter ordinari, després de l’assaig de la banda. En aquesta reunió i seguint l’ordre del dia, es va llegir i aprovar l’acta de l’Assemblea General celebrada el passat 5 d’abril de 2014. El vicepresident de la CMP, Sergio Ortega, va informar de la situació econòmica i financera de la societat.

Un altre dels punts de l’ordre de dia, va ser la votació i renovació de la Junta Directiva del CIM Apolo, a causa de la dimissió de la, fins ara, presidenta Cristina Gisbert. Davant l’absència de candidatures, el Centre Instructiu serà regit per una comissió gestora formada per membres de l’actual Junta Directiva de la banda presidida per Enrique Esteve i Sergio Ortega. Amb l’habitual tanda de precs i preguntes, va finalitzar aquesta Assemblea informativa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: