El Sesto més simfònic

La Primitiva intervindrà en l’homenatge que l’Ajuntament d’Alcoi dedicarà al cantant Camilo Sesto

 

Camilo Blanes Cortés -Camilo Sesto- (Alcoi, 1946)
Camilo Blanes Cortés -Camilo Sesto- (Alcoi, 1946)

PMB. Divendres passat es feia pública la data en què el cantant Camilo Sesto rebria l’homenatge per part de l’Ajuntament d’Alcoi en el qual se li farà lliurament de la Medalla d’Or de la ciutat i el títol de Fill Predilecte. El dia esperat és el divendres 18 de novembre a les 20 h. al Teatre Calderón amb entrada per invitació. A l’exterior hi haurà una pantalla perquè tots puguen seguir en directe l’homenatge.
Tal com van manifestar el Regidor de Cultura, Raül Llopis; el mànager del cantant Eduardo Guervós i membres de la plataforma ciutadana Camilo Sesto-Fan Club d’Alcoi, La Primitiva amb direcció de Vicente Juan Sanoguera Rubio tindrà un protagonisme especial al principi de l’acte en el qual interpretarà una obertura amb arranjaments per a banda que constarà d’alguns dels temes més emblemàtics del cantant.

La sèrie de reconeixements en el seu Alcoi natal coincideix amb la celebració del seu 70 aniversari i l’aparició al mercat discogràfic del seu CD recopilatori Camilo 70. Aquesta antologia consta d’un total de seixanta cançons, la qual inclou al costat dels grans èxits del cantant alcoià, versions en directe i altres composicions i rareses fins ara no publicades o poc conegudes.


Una respuesta a «El Sesto més simfònic»

  1. Lo transmitirán en directo para poder verlo a través del móvil? Ojalá x que en mi caso,soy de Alicante ciudad y x no tener coche no puedo ir… gracias. Socia 603 del fans club

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: