Matí d’enregistrament per al CD del Nadal

La Primitiva ha enregistrat la seua participació per al CD de la música del Nadal alcoià

enregistrament
Moment de l’enregistrament dirigit per Sanoguera Rubio

PMB. Durant la vesprada del dissabte 29 i el matí del diumenge 30 d’octubre, la seu de l’Orquestra Simfònica Alcoiana s’ha convertit en un eventual estudi de gravació on les diferents entitats musicals han realitzat la gravació del que serà un CD amb tota la música que s’interpreta al llarg dels distins actes de què consta la tritlogía nadalenca alcoiana.

José María Valls i Gonzalo Belenguer, tècnic de so
José María Valls i Gonzalo Belenguer, tècnic de so

En aquest projecte discogràfic enregistrat per Ràdio Alcoi i assessorat musicalment pel compositor José María Valls Satorres, La Primitiva ha realitzat la seva participació amb la direcció de Vicente Juan Sanoguera Rubio que inclou L’Entrà dels Reis de Camilo Pérez Monllor i Crida i Clam per al Bàndol Reial de Gregorio Casasempere Gisbert, aquesta segona amb la secció de metalls i percussió. Recordem que el pasdoble de Pérez Monllor es troba enregistrat en Ecos de Mariola, dirigit en aquella ocasió per Jaime Lloret Miralles en el 1975. (Fotos: Tania Bou)

Una respuesta a «Matí d’enregistrament per al CD del Nadal»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: