El món fester reconeix la figura de José María Valls Satorres

El músic i compositor va rebre el Premi Honorífic com a Personatge Fester de l’Any en la III Edició dels Premis Samarita

José María Valls Satorres, Premi Samarita, Personatge Fester de l'Any
José María Valls Satorres, Premi Samarita, Personatge Fester de l’Any

PMB. En la nit del dissabte 5 de novembre va tenir lloc a la seu de la Filà Cordó la III Edició dels Premis Samarita, dedicats a premiar el més destacat del que ha passat en les passades festes de Sant Jordi en les seves diferents categories, sent la Filà Aragonesos la que va rebre major nombre de premis.
Un dels moments importants de la nit va ser el Premi Honorífic al Personatge Fester de l’Any, el qual va recaure en la figura del músic i compositor José María Valls Satorres. La seva obra musical per a les festes de Moros i Cristians sigui, possiblement, la més prolífica i representativa dels darrers temps entre marxes mores, fanfàrries, marxes cristianes, pasdobles i música per a ballets des de mitjans dels anys setanta fins a l’actualitat, sent una de les seves últimes obres La Casa de las Chirimías que va compondre per a la Primitiva.

També és autor de nombrosos articles periodístics i d’investigació sobre música i compositors alcoians publicats en diferents mitjans de comunicació, sent en aquest sentit el seu treball La Nova des de 1842, historia de una banda de música alcoyana, el seu treball més significatiu. Recentment va ser objecte d’homenatge amb concerts monogràfics per part de l’Orquestra Simfònica Alcoiana i la Societat Musica Nova d’Alcoi. Enhorabona desde La Primitiva.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: